Vřava
Blázen se směje.
Já taky.
Pod víčky
cedím
slzy.
Skrz zuby
slova.
Vřava
Vřava
S l y š í š
M Ě
v ů b e c?
J
S
E
M
rozpoutaná
rozpoutaná
rozpoutaná
rozpoutaná. ..
... .. ..... ...
.. ...
Jsem spoutaný režnýmy provazy,
prý seřízl jsem květiny do vázy,
neohrabaně.
a modřiny barví zápěstí,
chci se vzepřít neštěstí,
mám čisté dlaně...
RM.
11.04.2024 23:27:45 | Robin Marnolli