Anotace: Tak po velmi dlouhé době jsem to zase zkusil....rozvázaná...
Stále foukalo.
a topoly si hráli z Jara,
zelené listí hrálo svou barvu,
i řetězy pil zpívaly.
Stále foukalo.
a zpěv pil zněl hlasitě a ostře,
jejich větve padaly tak prostě,
- lámaly se,
- praskaly
to topoly hráli si na kaktusy.
Výborná báseň;-)
11.04.2024 23:45:38 | Žluťák
Díky za čtení. a komentáře vítám dvojnásob. Kdysi jsem tu psal, ale teď jen občas chodím číst. Dnes jsem se ale odvážil něco přidat..
Chtěl bych ještě přidat foto které přispělo k inspiraci, ale z mobilu mi to neumožňuje.
11.04.2024 23:54:31 | Robin Marnolli
Vim, kouknul jsem na pár tvých básní, a musím řict, že se mi opravdu líbí. Mají dost specifickou originální atmosféru. Vážně dobrý;-)
11.04.2024 23:59:36 | Žluťák
Jenom koukám že je to tu stále stejné... Kvůli tomu jsem prostě tu přestal být tak často. Je to ve stylu: já na bráchu brácha na mě...
12.04.2024 00:40:29 | Robin Marnolli
Jsme tu holt jedna velká rodina, která se vzájemně podporuje, co víc si přát...:-)
12.04.2024 06:26:32 | Žluťák