Slunce
Je jaro
v zápřahu souznění
motýlů lásky.
Slyším smích.
Přírodo.
V trávě si brebentí
tisíc broučků.
Vítám knoflíky
barev požehnání.
Krásné ráno
i dlouho po svítání.
Ještě káva
a slov hraní
a toho smutného zaříkání.
Obejmutí květů,
co vdechlo mi
každou nepatrnou větu.
Lásko, živote.
Klíne.
Miluji to hřejivé.
Přečteno 97x
Tipy 31
Poslední tipující: Misha, mravenec, jort1, IronDodo, Chane, Aramgad, Paulín, Marťas9, Kan, Ondra, ...
Komentáře (6)
Komentujících (2)