Nasycen do smrti
A ona nepřichází
Třpytky sazí
Trousí na hladinu
Slepá ruka mistra Hanuše
Nasycen míjením
Se ztrátou nepominu
S pěnou dní u úst
V křeči snů
S jistotou jistot
Pro spásnou vteřinu
12.4.2024
Hladová do života
který mi vchází
dát azyl
v tvoření copilota
pro nové vidění opravy v poruše
Hladová barvením
nálezů v tónu stínů
dát přednost vínu
v kuličkách. A u modřínu
bez jistot srazit se nic netuše :)
10.09.2024 11:42:05 | šuměnka
Hladový s plným břichem
s rukou kam nedosáhne
mořím se mořím pro chuť kávy,
kde je ten modřím,
džbánek vína,
motýl přelétavý.
10.09.2024 12:30:02 | Jan Kacíř
jsem - holt - hladová do života
a ukusuju, cpu se, gurmaním
modřín je za rohem, růžová bota
určitě bude na větvi se houpat
- ať druhou klidně sním
jestli kecám ti
učím se zrovna mířit - jen tak VŠÍM
a prozatím..:)*
:))
10.09.2024 12:49:51 | šuměnka