Anotace: archiv
Medvídek
...moc myslíš...
řekla podesáté
a vypíchla mu
oko drátem
a ubohý
medvídek z plyše
byl vlastně rád
že dál jen slyšel
když kreslila své
další plány
jak brzy bude
rozstříhaný
možná až příliš
reálná je
cesta do
plyšového ráje
Safra ty umíš básnit;*
17.04.2024 13:34:26 | Dejvis
Síla...
13.04.2024 06:16:18 | Anfádis
Připomněl jsi mě, když jsem byla na praxí v ústavu,kde byly děti,co mě rvaly za vlasy.
13.04.2024 05:51:22 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?