Splněné přání
Můj čas pluje
jak bárka na moři,
splnil mi pár snů
o těch chci hovořit.
Svět mi dal do vínku
nejúžasnější rodinku,
dětství plné pravých kamarádů,
úsměvů a prožitých s nimi plánů.
Jeden z mých snů byl
sednout si do sedla.
Vidět z výšky svět,
touha se povedla.
Další můj sen
zajet si k moři.
Né jenom slunit,
ale na kole se mořit.
Objíždět pláže
ve vlnách koupat,
vyzkoušet slanou vodu,
na loďce houpat.
Být jednou dobrá
ujet si závod,
na kole riskovat
nemít k tomu návod.
Do kotle zajít
na koncert kapely,
odnest si památku
na chvilky veselý.
Nejsem moc náročná
přeji si jen zdravi,
s ním si vychutnat
přání co moc baví.
Ještě mi chybí
ten pohled z vyšky,
na to si musím vzít
snad asi plínky.
Chtěla bych vzlétnout
vysoko do oblak,
kochat se krajinou
a hlavně nemít strach.
To se však nestane
máme strach oba,
rozdělit partnery
byloby škoda.
Zůstanu na zemi
je tady krásy dost,
přání si vymyslím,
vyplním pro radost.