V růžový klícce
Anotace: rýmovačka o mých výletech za svobodou
zas sem se zasek
na jednom místě
celej se poslal
do mrazivý tísně
čekám tu dlouho
zas mám ten pech
v růžový klícce
mi dochází dech
v bezpečnym teple
sem opětně zapomněl
že bez svobody a pohybu
bych brzičko zkameněl
a tak kuju plány
a někdy i pykle
jak se zas objevím
v neznámém světle
jointíka zapálim
dušičku navnadim
a směju se tomu
jak klícku tim podvádim
Komentáře (0)