Jít do řepkovejch polía proti větru řvát.Dokud to nepřebolí.Řvát a nadávat.
Pak do řepky si lehnout,než nezbyde proč klít.Se světem usmířenáz těch polí odejít.
Z polí řepky mívám depky děje to tak samo se. . Obvykle tam není k žití a mohu se přiblížiti jen s kolíčkem na nose.
28.09.2024 15:50:02 | TRlVlUS
Pecka(!) x)
07.08.2024 23:39:11 | Lara.
můžu se přidat? ...parádní text*
13.04.2024 22:57:18 | Sonador
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?