Pocitová
Jsem prachem
a zůstávám.
Tělo jde do éteru
a duší levituji.
Které zrození je další?
Je na výběr?
Ne.
Tak už se sbírám.
Jsem plamen
výkřiků a děsů.
Proč pláč?
Neslyším zpěv ptáků.
Padám střemhlav
z mrakodrapů.
Báseň má padák
a milión výšlapů.
Píšu tedy v mžiku.
Přečteno 100x
Tipy 42
Poslední tipující: Misha, mravenec, Dejvis, enigman, Jan Kacíř, Chane, IronDodo, APV, Tomcat, Kan, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)