Jo, jo, čmeláci, mouchy, vosy, moli, včely, brouci, vše se probudilo tak nějak na ráz. Pokud by jich nebylo, bylo by moc špatně. Díky jim máme ovoce a ostatní úrodu.
14.04.2024 20:40:47 | Paulín
Ano,je to rychlé vše a organismus člověka to vnímá velice složité, já mám raději plynulé přechody ročních období,ty rychlé změny přivádí bolestí hlavy a dalších orgánů.
15.04.2024 00:13:15 | mkinka