Svět není, jenom, zlej,
svět má i kladný stránky.
Do nebe nevolej
a nelez tam bez pozvánky !
Svět není, jenom, zlej,
to, jen, lidi ho kazí.
S osudem šachy hrej,
to nebe neurazí.
Svět není, jenom, zlej,
rozhlédni se kolem.
S lidmi si povídej
za jedním stolem.
Svět není, jenom, zlej,
i, když se dobro tratí.
Ještě mu šanci dej,
to dobré se vrátí.
Svět vrátí jen to, co mu dáš,
tak otevři srdce, to zlé smaž!
Krásný večer, Kane:)
16.04.2024 20:32:47 | Emily Říhová
Věřím v to dobrý... Z tohohle dílka si udělám svou soukromou hymnu, bude první, který jsem ochotna se naučit nazpaměť
14.04.2024 12:00:05 | cappuccinogirl
Tak, to jsi mě potěšila. Já ze svých básní neznám, ani jedinou, zpaměti. :-))
14.04.2024 13:45:56 | Kan