Někdy mám pocit, že se blíží konec světa
A to je jen konec lásky...
Někdy mám pocit, že se blíží konec lásky
A to je jen konec noci...
Někdy mám pocit, že je konec noci
A to je teprve začátek dne!
Někdy mám pocit, že je to jen začátek dne
A to je začátek lásky!
Někdy si myslím, že je to jen začátek lásky
A to je začátek světa!
V každém konci skrývá se začátek,
není třeba se ohlížet nazpátek...
Krásný večer, Honzí a PPÚ* (*)
20.04.2024 22:09:58 | Emily Říhová