Posílám pozdrav vesmíru
je noc a ticho přede
napsaný hvězdám na míru
v obálce mého nebe
utkaný hlasem dokořán
v sinusu těl a chvění
pozdrav co změní dřevo k hrám
aby mé struny zněly
k tvým
nazdááár...
16.04.2024 09:35:18 | enigman
Pěkné znění strun, básnický v tom um :-)
15.04.2024 22:22:22 | básněnka
pekný pozdrav
15.04.2024 20:18:55 | IronDodo
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?