Farby
Farby majú veľkú silu
ovplyvňujú náladu - pocity
žiaria kde si ty
pre šťastnú chvíľu.
---
Červená,
vášeň, odvaha a nebezpečie,
energia, rýchlosť,
symbol lásky — rtov panenských.
Žltá,
smiech, šťastie, nádej, slnečný svit
optimizmus, mladosť,
hravosť a dobrá nálada.
Oranžová,
keď sa žltá a červená spoja
energie a vitality,
pocit tepla cítiš.
Zelená,
farba prírody, šťastia, zdravia
osvieži a upokojí
tak ako lúka, keď sa prebudí.
Biela
čistota a nevinnosť.
Šaty nevesty, anjeli
a bábätká v perinkách.
Modrá,
voda, obloha osviežujúca chladivá
múdrosť sloboda
čistota a ochrana.
Čierna,
dve tváre má - silu, eleganciu
i smútok, zlo, hnev a smrť.
Dokáže sa spojiť s každým z nás.