Připlula loď,
připlula na nebesích:
kamenem hoď,
kdo nemaje hřích.
Připlula !, volají,
loď bez kormidla,
z těch co mají
místo plachet křídla.
Připlula pro náklad duší,
na bílých křídlech pluje.
Nad starou oskeruší,
pírko černé se pohupuje.
Plout čisté duše mohou jen,
pro černé místo není.
Svůj, čisté, si splní sen:
na černé čeká zatracení.
Žádná duše není
jen černá, či bílá,
proč čekat zatracení,
V lásce je snů věčná síla... :)
20.04.2024 20:12:31 | Emily Říhová