Zrazuju v sobe vsechna svoje ja...x krat denne...taky nevim kam patrim...jenom svobodne si nepripadam absolutne vubec.
01.05.2024 20:33:16 | Veru
Jo, tohle je fakt "unavenej" text...čímž chci říct, že jsi to přesně trefil... ta únava tím, co bylo a je, je z toho cejtit jak hrom...sice unavenej ale furt ti to píše...
21.04.2024 23:05:26 | cappuccinogirl