ČasLetí, nejde zastavit, proto každý lidský rokje třeba oslavit.
Vidíme děti stárnout vnoučatka malé růstradost z nich velkou mámeco vyplodí ze svých úst.
Na tváři je důkazi pavouk závidí z pavučiny utkaný úkaz, jenž se tak nevidí.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?