Dospelá
Osemnásť rokov sna a hrania
osemnásť rokov rodičia sa báli.
Májové lásky bozky slzou rania.
Ťažko je zabudnúť, na sny detstva, ktoré opršali.
Osemnásť rokov má rád kvety mája,
osemnásť rokov rty boli lačné.
Z plnosti rozkvetu si život krája,
dni poletujú, život bolieť začne.