Kam vedou kroky životem
jdeme, ať noc je nebo den
Před sebou sny, i v patách nám jdou
Co dalšího kroky nám přinesou.
Jdeme, hlavu skloněnou
hvězdy, hladinu rybníka posetou
Dole i nahoře
Jsme dál se svou nahotou.
Podobné otázky si kladu také
23.04.2024 10:23:15 | Marry31
Hlava skloněná tomu hodně rozumím ze svého života.
22.04.2024 23:38:28 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?