Postavme nový most,
s pilíři z železobetonu,
chci s tebou za řeku...
Jestli mě chytneš za ruku
navštivme novou krajinu,
od začátku až nakonec,
chci spolu projít světakraj...
Jestli voláš mé jméno
založme nové město,
na zelené louce,
chci s tebou bydlet...
Jestli se se mnou pomiluješ
vyměřme novou zahradu,
osázíme jí květy,
chci s tebou růst...
Jestli mě miluješ
zadržme tu novou lásku,
příjmi mě a zbožňuj,
chci s tebou žít...
nemyslet na jestli.