Omlouvám se. Ale z mateřského pohledu ten poslední řádek
Jen bolest, co vydrala se napovrch
a dala ulehčení skrz a skrz.
To anděl mi poslal niť
jako redukci mé bolesti.
Objal a řekl.
Usmívej se.
Jsem Tvůj osud radosti.
24.04.2024 14:00:08 | mkinka
Silná smuténka, ale tvé vyjádření je úžasné...Slza... kousek srdce v tváři...zapamatuju si, děkuji.
23.04.2024 11:50:18 | cappuccinogirl