Deštivá Sobota...
pod přikrývkou je tak mile;
láska a nahota,
intimní chvíle
našeho života.
Pohlédni do diáře...
netvař se provinile;
v života káře,
smyslné a rozpustilé,
potkáváš tváře.
Deštivá Neděle...
vzpomínka na noční odhalení;
nebývá veselé,
když při mši v kostele
nikdo není.