jako bychom se ptali plodu
zda věří v život po porodu
zda myslí, že je něco dál...
já věřím v nesmrtelnou duši
vesmíru sílu, kterou tuším
a v naději, kterou mi dal...
já vím, že jsem jen kapka v moři
však síla kapek světy boří
a poušť v zahradu obrátí
po pouti zdejší v daném čase
odejdu, pak se vrátím zase
a až se vrátím... volám ti...
Deja vu? Mohla se mi už jednou líbit? Jestli ne, tak se mi každopádně líbí teď
23.04.2024 14:19:18 | Lexi
Archiv? Zatra, díky za archivy!!!
Je skvělá, neodolala jsem supertipu, heeej...až budeš volat, volej silně...ať to taky zaslechnu, ať jsem kde jsem...:-)**
23.04.2024 12:22:03 | cappuccinogirl