Ráno
nechals mi za stěračem list:
Prý jestli ...
... tak najdu tě na cestě do Ouí-ouí
Prý jestli ...
... tak ten leží na obvyklém místě
Prý jestli ...
... tak večer to nebylo snad naposled
Prý jestli ...
... tak tamto by teď rád vzal zpět
Prý jestli ...
Prý jestli ...
... i tak zas myslí na průsmyk u Randomu
Prý jestli ...
... tak domů
Ó, domů, vzal mu dech,
hned natřikrát
naposled
Prý jestli ...
... tak mám se dát po stopách indiánských per
a hadích hlav
na Ouí-ouí
život
milovat
Prý jestli ...
... tak večer
snad ...
Prý jestli...
... chtěla bys, vezme tě na Labrador.
Prý jestli...
... už táhnou stáda karibu.
24.04.2024 05:58:51 | twisted.wicker