Jehla,nit
Anotace: ...jen taková...asi hloupost...
Hledá se jehla v kupce sena
hledá se jak naděje ztracená
a nalézt ji je tak těžké
K jehle co ztratila se v seně
hledá se vyvlečená nit
Společně získají na ceně
společně touží jen tak žít
Jehla a nit,nit a jehla
hledají se marně
zem po nich se slehla
Jak naděje zmizeli spolu
a beznaděj táhne je teď dolů
Kde jsi jehlo?
A kde je nit?
I bez naděje dá se chvilku žít
Snad časem najdou se v kupce sena
nit jehlu a jehla nit
a bude,bude zase líp.
Přečteno 102x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, enigman, Paulín, Psavec, Anfádis, Petbab, Frr, IronDodo, cappuccinogirl, mkinka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)