myslím
že jsme si ve vlasech našli
v š e c h n o
čeho jsme schopni
každý pramen se prozradil
padající na čáry dlaní
synchronizace intencí
neproběhla správně
až se příště znovu potkáme
a budeme se ztrácet ve vlasech jak v blátě
bude to zároveň loučení s tím
co vzájemně zůstane skryté
co nikdy spolu nepoznáme