- Má mě ráda nemá mě ráda -
Má mě ráda
Nemá mě ráda
zkusmo lístky kopretiny
má mě ráda nemá mě ráda
má mě ráda poslední lístek
lístek poslední je nevšední
na pověrčivosti něco krapánek je
poslední lístek kopretiny
poslední lístek kopretiny utržený
lásku od ní znamená
lásku od ní znamená
je tak krásná líbezná
naše láska bude překrásná
dlouhá a přešťastná
Váš Básník AKras