Anotace: ...ani nevím,jak to nazvat...ani nevím(vím)proč mi to vylezlo z hlavy...
Děkuji,třeba se mi někdy povede se zase nezamyslet:)
Ono toho není a přitom někdy bylo
a co nám tedy z toho vlastně zbylo?
25.04.2024 16:21:12 | Raend
...ale dobře ti to z tý hlavy vylezlo...dobrý se takhle zamejšlet...
25.04.2024 14:11:41 | cappuccinogirl