Anotace: Takové zamyšlení... (či snad zasnění?...)
Malo kterým básníkům člověk porozumí...... Snad právě i to jest oním kouzlem některých básní...
25.09.2007 18:19:00 | UNDEAD
Ba ne, všechno má svůj smysl a vím o čem jsem psal... Akorát to asi může často být nejasný a možná je to ne dost obratně vyjádřený, takže to chápu třeba jen já... ale o prázdné rýmy se vážně nejedná ;-) ...
09.09.2007 20:55:00 | Voiceless.Messenger
možná se mi to jen zdálo, ale přišlo mi že někde se ti to rýmuje, aniž by to dávalo moc smysl. Ale pokud jde o sen, tam je možné všechno=)
08.09.2007 17:36:00 | Já Esther Ruth
začátek se mi líbil,pak jsem se už něak ztratila,ale hezká
01.06.2007 09:03:00 | Haňa,dívka do nepohody