Úplněk pluje
po hladině
nahodím pruty
na těžko
voda je tklivá
a jak plyne
bere mě sebou
Anežko
bere mě tam
za tebou vždyť víš
a i když mé oči
dřímají
počkám
dokud se neobjevíš
má měsíční rybo
s jikrami
Moc hezká!
26.04.2024 09:15:34 | Žluťák