exodus=hromadnýobchod
ty lechtivý exody
mi připadají
jako
trapný šarády
v
uslintaných bocích
není na místě
psát o něčem
k čemu
nemám
trvalý vztah
jen sem to
slyšela
v hlavě
a tak
sem to
nechala promluvit
dam si
zmrzlinu
protože
tý narozdíl
od všeho
aspoň trochu rozumim
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (4)
Komentujících (4)