Pod první strunou těžký trám,
pod druhou nohy okované,
třetí si stěží odloží,
když střední, čtvrtá
se v tom vrtá Co když se něco stane?
Co když
Co když
Směje se pátá, mašmiš.
Sevři mě, sevři.
Šest
Šest strun
pro tebe mám.
Šest strun s životem kluše,
je sedum strun ...
Pod sedmou
zachvívá se
duše