Anotace: ....
někdy – nic nejde, jak by mělo
venku je pod psa
začne mžít
lhát dvakrát stejně
to by se chtělo
pravdu
však nejde obejít
s pravdou je těžké pořízení
svéhlavá občas
bývá dost
život je fena a ty jsi pro ni
jen ohlodaná
stará kost
život je psisko bez řetězu
jež prožene tě
byť jsi host
sám sobě říkáš: „co sem lezu“
žít přeci není
povinnost
a tak ti radím, pusť to k vodě
buď jen sám sebou
na chvíli
za zvuků sirén
odlétaj lodě
vznesly, jako ti motýli
A tahle je skvělá.
A já si z ní hodně beru, protože jsem si v ní hodně našla:-)
Jsi úžasnej:-)**
27.04.2024 00:16:04 | cappuccinogirl