Puzzle
Láska zomrela
zas z mnohých jedna
noc ju obliekla do biela
studená a všedná.
Zas bude bdieť
a hľadať piesne,
pri ktorých sa bude chvieť
a potom na zem klesne.
V meste lásky, žobrákov
stretnú ju známi
bude ako kosť a kov
a predsa budú sami.
V preklínaní uzrieš sa i ty,
ako z mnohých jedna
noc príde jej v ústrety
studená a všedná