Vyžranoláska
Anotace: No...jen mě tak napadlo...
Tepláky visící pod pupkem,
mastná huba a tukové polštáře
Vylemtané pivo,čert tě vem!
a z přežrání vrcholná extáze
Zmizeli city,zemřelo okouzlení,
lednice plná,nad tu jistě není
Zůstala odulá láska jen,
láska co prochází žaludkem.
Přečteno 82x
Tipy 5
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, zase já, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)