Anotace: Jsem pořád ještě ten malý veselý chytrolín.. I když už o něco málo starší. Pořád vidím svět růžový a to i přesto, že někdy zabolí...
neřekla bych že ti je 12 let, to opravdu ne, je to velice dobře psané, to uznávám a jinak vzpomínky nikdy nezmizí, pokud nám ten člověk byl něčím blízký a nebo jen vyblednou, nikdy však nezmizí úplně, vím to.. ;) tak hlavu vzhůru a dej tomu psovi košík, aby tě už nerafnul:o)
19.07.2007 16:14:00 | Santinan Black
strašně pěkné...a reálné...taky se mi odstěhovala nej kámoška, tkž tě úplně chápu:o)
24.06.2007 21:00:00 | Airinka
A takový je život. Připrav se i na horší věci než je ztráta kamarádky.
23.04.2007 13:12:00 | Rhiana E. Nebresk