bez mozku
tudíž bez hrůzy
milion let se
medúzy
jak květy moře
vznášejí
nesené pouze
nadějí
v závojích hebkých
ukrytá
smrt strašná
chvíle počítá
až dotkne se tě
konec hned
tak něžná...krásná
na pohled
Ach... co za člověka medúzy
v neděli si zvolí za múzy???:-)
Cool...
28.04.2024 21:47:04 | Žluťák