název se mi líbí i rýmy, ale z nejasného vzletného obsahu nabývám dojem že to "dobrodružství" spočívá asi jen v uvádění cizích nápadů a jmen - ano, slyším pouze nějaké "ozvěny". Jestli bylo záměrem takového dobrodruha = chrliče napodobenin kritizovat, chce to ještě přidat důraz a sarkasmus. Jinak mě (sice hezky plynoucí) báseň míjí.
29.04.2024 07:27:34 | Ezop