Anotace: ...
já vítám každou možnou šanci
jak najít cestu do ráje
jsem jachtař mezi ztroskotanci
vždy znova vzývám život k tanci
tak hudbo hraj už! doháje
i když se občas na mě zlobí
na sobě znát to nedává
pokaždé stejně s riskem volím
ač nevím proč, ránu svou solím
i přesto, že je bolavá
mé vnitřní ticho nic neruší
bezčasí vzniklé na chvíli
však tichý šum... ten dává tušit
až srdce mé přestane bušít
roztáhnu křídla motýlí