Anotace: Vzpomínka na dětství
Chůdy
Kdysi místo mobiluna klackách se chodilo. Vyrobil je každý doma, och, to byla krásná doba. Dlouhé tyčky, malé trámkysloužily pro pěkně hrátky. Všichni měli tvrdé nohy, nádherné kouzlo této doby.
a furt je na co vzpomínat
29.04.2024 12:55:14 | jort1
Mám pocit, že na dětství a mladí budu vzpomínat do konce svého života. Díky za nahlédnutí...
29.04.2024 13:15:11 | Marťas9
Také jsem o tom slyšela a děkuji za podělení.
29.04.2024 09:29:29 | mkinka
Na dědině byla různá zábava, děcka si pomoci rodičů vyráběli káry, pálky na stolní tenis, sítě na nohejbal, chudy atd.
29.04.2024 09:38:36 | Marťas9
Děkuji za sdílení vzpomínek ve tvaru srdce.
29.04.2024 13:34:34 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?