ta sladká vůně jedu
mi brání v tušení
že víc už nedovedu
si užít mučení
a s hubou plnou medu
dusím se odporem
sotva však něco svedu
s pitomým názorem
že barva nemá cenu
a vzdělání je kýč
proč hrachem ničit stěnu
když stěny už jsou pryč
až po krk ztracen v zenu
se snažím najít klíč
tak rozum změním v ženu
co nechápeš, to znič...
Silné a velmi emočně poskládané, námět z běžného života dvou lidí,kde hádka se dostála až do slov,co ubližují,forma velice detailní a jazyková upravenost postupně jdoucích slov, závěr mě dostal, celkové emočně výstižné čtení.
29.04.2024 09:28:10 | mkinka