Vnitřní boje má každý a během života prochází člověk rostoucím vývojem a sám si klade tisíce a jednu otázek proč a proti, svět vnitřní popisujes velmi dobře a přesně tak,jak to cítíš a nechavas plynout vše a duše si prostě v řádcích uleví.
29.04.2024 09:56:21 | mkinka
Život,vývoj,otázky...naprosto souhlasím.A musím napsat,že mě těší takovéhle komentáře.Že ty moje boje,nepokoje a jiné stavy,co mi lezou z hlavy,někoho zaujmou...děkuji...
29.04.2024 17:54:06 | Raend