Vánek nočních snů
je jako pytel peří
Zdánlivě lehká hra na obrazy
bez rámů a konečnosti pláten
jako život bděný bez činu
Každá noc tě pije dobleda
a nechá ti jen prázdnou mysl
k nalezení smyslu
proč zrovna pikový máš srdce
a nechce zčervenat životem
Zůstáváš odlehčený jako pták
kterému narostla druhá křídla
aby nalezl svůj první pád
ve vánku nočních snů
nekonečnosti zapomenutých pláten