Sbírka: Léto života
Nepochopený se člověk často stává i já se musela učit mít se ráda, když jiní ukázali záda a já v zoufalství věřila, že vše je zrada a tak jsem psala verše až skoro třítisícové básni jsem život ukázala,ale věř celou dobu u mě byla duše malá, která se sunula a bez opory jen slovem se znovu a znovu latala.To jsem já v klubku prohozená a uvnitř muška bolavá, která jen ve slovech hrála la a la a zatím se ztrácela a byla sama a sama, až báseň ji na nohou v život vzňala.
29.04.2024 21:02:17 | mkinka