Kvety jari
Zakvitla jabloň
voňavý chládok v nich
dážď kvetov spŕchnutý na zem.
Modré nebo
akosi blízko, a predsa ďaleko,
kto chce môže dosiahnuť,
ach, aké je krásne dosiahnuť cieľa.
Ani vzdychnúť sme si nestačili,
a jar prišla už.
Zelené listy nedopísané
poslané vetrom
pečať sĺz
a smiechu
leta,
ktoré nedozrelo.
Mám ešte ruky
i prsia studené.
Jar, ktorá ešte stokrát bude,
nájde si nás, v srdci dvoch tiel.
Umrieť nemôže láska,
ktorá ešte stále nedozrela.