přechází noc jednoho dne do noci dne druhého....to je pro mě prostě nezapomenutelná formulace :) Tahle je pro mě opravdu nej :)
14.05.2007 20:41:00 | sanerina
...půlnoc má od prvopočátku stvoření světa magickou moc...jedním ze základních konceptů magie...ve vesmíru se neděje nic náhodně...přijde náhle znenadání...půlnoc plná lásky a naděje...to mi věř!!! :-)))
06.04.2007 09:53:00 | Lota
Je to hezká báseň....jednoduchá, ale výstižná...líbí se mi za 100%
05.04.2007 20:06:00 | Adeleide Gregory
Ti můžu dát kousek dorty... jestli budeš chtít.. snad Ti osladí aspoň trošku život..
05.04.2007 15:16:00 | Najlin