Anotace: Kalendárium?
Koleno v pytli
nebo spíš v háji
Moje rty v třešni
Jaro je!
V máji
..a máj ve mně... ST*
01.05.2024 14:17:33 | Frr
Když neklekneš si na koleno Je to teda na hoveno.
01.05.2024 12:45:14 | Iness
Kolenu dej pohov do léta budeš v poho.
01.05.2024 11:20:18 | Jiří I.Zahradník
Naštěstí už (asi) pominuly časy kdys musela k zarachu klečívávat na hrachu, ne?:-)
01.05.2024 10:55:11 | Žluťák
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?