tichounce
jako bez dechu
šeptá mi večer
rýmy
když sny vypouští
pod střechu
té nekončící
zimy
když za teplem
se otáčí
jak modré vlny
v moři
o lásce
zpívat nestačí
když nocí
ohně hoří
Překrásně znějící.
01.05.2024 16:30:20 | Alala
Pěkné řádky a obdivuji souzvuk vět.
01.05.2024 16:21:35 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?