Prvorození
Ptal jsem se Slunce
co to je láska
odpovědělo mi
nerozumím ti
já jsem dítě.
Ptal jsem se Luny
co je to soucit
řekla mi
nerozumím ti
já jsem sestra Slunce.
Ptal jsem se Země
co to je život
pravila mi
život je noc a den
plni lásky a soucitu.
Ptal jsem se Smrti
na její smysl
pošeptala mi
já jsem nevěsta života
láska a soucit jsou naše děti.
Přečteno 106x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, cappuccinogirl, IronDodo, zase já, RadekČ, Alala, mkinka, Marťas9, Psavec, Sonador
Komentáře (16)
Komentujících (6)