Proutěné košíky
Proutěný košíku
s geny u řeky
vzpomínáš na ruce,
které tě upletly...
Daly ti šanci,
vzhled i žití
přidělili rodinu
a krásné bytí.
Sloužíš teď jiným
hmyz to není
pomáháš při sklizni,
až do setmění.
Vypadáš nádherně
postav máš mnoho.
Uneseš brambory,
třešně, či hrozno.
Máš stejnou kvalitu
přes všechny období,
netrpíš, nesténáš,
dům uvnitř ozdobíš.
Milá báseňka:-)
Mám ráda proutěné věci, mají účel i kouzlo:-)*
02.05.2024 14:25:25 | cappuccinogirl
Díky Cappu, já také,a ne jenom proutěné. Mám ráda vše z čeho dýchá starší doba. Pěkný večer Tobě...
02.05.2024 18:36:12 | Marťas9
Taky mám rád košíkovou:-)
Hezká, Marti. Měj pěkný den:-*
02.05.2024 08:13:10 | Žluťák